Specialist in elektrotechniek
Snelle & persoonlijke service
Actief in Zuid-Holland
Erkend leerbedrijf

Beveilig uw huis

Bij een huis dat niet goed beveiligd is, kan een inbreker in gemiddeld 30 seconden binnendringen. Hoe voorkomt u dat? Door sloten van hoge kwaliteit te plaatsen. Ook is het van belang om een goed beveiligingssysteem aan te schaffen, zoals een alarmsysteem en camerabewaking. Wij werken met een gecertificeerd alarmsysteem van het merk Satel.

In een bestaande situatie is dit mogelijk door draadloze alarmcontacten op de deuren te plaatsen en draadloze bewegingsmelders in de ruimtes op te hangen. Gaat het om een nieuwe situatie of wordt de woning volledig gerenoveerd? Dan adviseren wij u om de installatie geheel bedraad aan te sluiten. Hierdoor hoeft u nooit meer batterijen te vervangen en werkt het systeem altijd optimaal. Een doormelding naar de meldkamer is ook mogelijk. Dit betekent dat de alarmcentrale gelijk een melding ontvangt wanneer er in het huis wordt ingebroken.

Heeft u een KNX Domotica installatie? Dan kunt u zelfs op uw lichtschakelaar een ‘paniek-knop’ installeren met een stilte alarm naar de meldkamer. Zo kunt u onopgemerkt de politie waarschuwen in het geval van een inbraak.