Specialist in elektrotechniek
Snelle & persoonlijke service
Actief in Zuid-Holland
Erkend leerbedrijf

SONOS installatie

Met SONOS-geluidsapparatuur creëert u gemakkelijk een Multiroom-systeem. Koppel de speakers aan elkaar via uw thuisnetwerk, zo kunt u door het hele huis naar hetzelfde nummer kunt luisteren. Het is ook mogelijk om in iedere ruimte andere muziek aan te zetten. Iedereen in het huis kan dit via de SONOS-app besturen.

Kijkt u graag naar films? Kies dan voor een SONOS-soundbar om het geluid van uw tv te verbeteren. Het systeem werkt draadloos en kan eindeloos uitgebreid worden met meerdere speakers.

Wilt u de speakers liever niet te veel in het zicht hebben? SONOS heeft daar speciale inbouwspeakers voor ontwikkelt om in de wand of in het plafond te verwerken. Ook heeft SONOS speciale buitenspeakers ontworpen. Deze zijn volledig waterafstotend en kunnen in elke kleur worden gespoten, zodat ze wegvallen in elk design.

Een SONOS-installatie in combinatie met een KNX netwerk, kan ervoor zorgen dat de deurbel wordt afgespeeld op de SONOS speakers. Hierdoor weet u waar u ook in het huis bent, dat er iemand voor de deur staat.

Van Haaster Elektra is een officiële SONOS-dealer en installateur. Wij kunnen u helpen bij het maken van de beste keuze.