Specialist in elektrotechniek
Snelle & Persoonlijke service
NEN 1010 Elektro gecertificeerd
Actief in Zuid-Holland

Zonnepanelen

Bent u van plan om zonnepanelen te installeren? Van Haaster Elektra is ook op het gebied van zonnepanelen de geschikte kandidaat. Wij zijn een erkend elektrotechnisch installatiebedrijf en kunnen u volledig ontzorgen bij de aanschaf van zonnepanelen. Onze ervaren en erkende elektriciens zorgen gegarandeerd voor een professionele en vakkundige installatie van de zonnepanelen.

Zonnepanelen veilig installeren

Veilig werken staat bij ons hoog in het vaandel. We werken volgens de normering van de NEN 1010. Dit is de Nederlandse norm voor laagspanningsinstallaties. Onze elektriciens installeren uw zonnepanelen en omvormers dus altijd conform de laatste landelijke normeringen. U kunt de installatie van uw zonnepanelen dus volledig zonder zorgen aan ons overlaten. We gaan nauwkeurig te werk, zijn efficiënt, leveren hoge kwaliteit en werken 100% veilig. Naast het installeren van zonnepanelen zorgt Van Haaster Elektra ook voor de juiste montage van de meterkast, zodat u de opgewekte stroom kunt terugleveren aan het net.

Neem contact op voor meer informatie

Denkt u eraan om zonnepanelen aan te schaffen, maar wilt u liever eerst wat informatie dat aansluit op uw persoonlijke wensen? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. We staan graag voor u klaar. Weet u al dat u zonnepanelen wilt en wilt u een op maat gemaakte offerte ontvangen? Vul hieronder dan het offerte aanvraagformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.