Specialist in elektrotechniek
Snelle & persoonlijke service
Actief in Zuid-Holland
Erkend leerbedrijf

Groepenkasten

Is uw groepenkast een groot spinnenweb aan leidingen of loshangende kabels? Wij kunnen u daarbij helpen. Een groepenkast zit vaak achter een gesloten deur, maar dat neemt niet weg dat het belangrijk is. De werking van een meterkast moet optimaal zijn, maar ook moet alles in de kast netjes weggewerkt zijn.

Verouderde groepenkast

Is uw groepenkast verouderd en is die aan vervanging toe? Wij kunnen u adviseren en volledig ontzorgen bij de aanschaf van een nieuwe groepenkast. Alle groepen in de nieuwe groepenkast worden dan beveiligd met een aardlekschakelaar. Deze zorgt ervoor dat niet alleen bij kortsluiting, maar ook bij een lekstroom de installatie spanningsloos gemaakt wordt. Dit maakt uw installatie veilig en betrouwbaar.
Gaat er een groep naar buiten? Dan sluiten we deze apart aan. Mocht er toch sluiting ontstaan, dan blijft de rest van de groepen in de woning gewoon werken.

Naast het plaatsen van de groepenkasten, maken wij ook een uitgebreide groepenverklaring van uw woning. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles er tot in de puntjes verzorgd uit ziet en genoteerd wordt.