Specialist in elektrotechniek
Snelle & persoonlijke service
Actief in Zuid-Holland
Erkend leerbedrijf

LED verlichting

Steeds vaker maken mensen gebruik van LED verlichting. Niet iedereen is er fan van, maar met de juiste bollen en dimmers kan LED verlichting erg mooi en sfeervol zijn. Bovendien is het ook erg energiezuinig. Als u van plan bent om een nieuwe woning te bouwen of te kopen, is het verstandig om gelijk over te gaan op LED verlichting. Deze verlichting gaat ruim tien keer langer mee dan conventionele verlichting. Wij adviseren u graag en denken mee over een lichtplan, om de bestaande verlichting te vervangen voor LED of voor een nieuw plan.

LED verlichting voor bedrijfsleven

Voor bedrijfspanden, kantoren of industrie (zoals productiehallen en grote bedrijfshallen) kunnen wij LED verlichting installeren. LED verlichting is een waardevolle investering, omdat het energiebesparend, duurzaam en milieuvriendelijk is. Verder heeft het ook een grotere licht opbrengst. Dit zorgt voor meer zichtbaarheid en meer veiligheid. Door LED verlichting toe te passen, kunt u flink besparen op de kosten. Het is een stuk duurzamer dan traditionele verlichting, omdat het minder energie verbruikt. De levensduur van LED bollen is vele malen langer dan dat van traditionele verlichting.

Voor ondernemers die willen investeren in energiebesparende technieken en duurzame energie in hun bedrijf, levert de EIA-subsidie (Energie-Investeringsaftrek) een fiscaal voordeel op. Niet alleen door besparing van de energiekosten, maar ook omdat ondernemingen minder inkomsten- of vennootschapsbelasting hoeven af te dragen. Van Haaster Elektra kunt u hierin adviseren om voor de juiste verlichting te kiezen, zodat u aanspraak maakt op de EIA-subsidie

Wij installeren uw LED verlichting

Wij kunnen LED verlichting installeren in alle denkbare vormen en kleuren. Van een kantinetafel verlichten in de kleuren van uw bedrijf tot aan een lichtplan voor uw woonkamer. ​Wilt u meer informatie over onze werkwijze en hoe wij voor u aan de slag kunnen gaan? Neem gerust contact met ons op.