Specialist in elektrotechniek
Snelle & Persoonlijke service
NEN 1010 Elektro gecertificeerd
Actief in Zuid-Holland

LED verlichting

Je ziet het steeds vaker, LED verlichting. Toch is niet iedereen er fan van. Het is geen mooi licht of het knippert vaak als je het gaat dimmen. Dat zijn de meeste reacties die we krijgen als het gaat om LED verlichting. Maar integendeel is goede LED verlichting erg mooi om te zien en bovendien erg energiezuinig. Met de juiste bollen en de juiste dimmers is LED verlichting al bijna niet meer te onderscheiden van halogeen verlichting. Ook daar kan Van Haaster Elektra u in adviseren en samen met u kijken hoe we een lichtplan kunnen bedenken en de bestaande verlichting te vervangen voor led verlichting.

LED verlichting voor het bedrijfsleven

Speciaal voor bedrijfspanden, kantoren en de industrie (zoals productiehallen en grote bedrijfshallen) kan Van Haaster Elektra ook LED verlichting installeren. LED verlichting is niet alleen erg mooi, het heeft ook een veel grotere licht opbrengst dan traditionele verlichting. Door LED verlichting toe te passen kunnen bedrijven flink besparen op de kosten. Het is namelijk duurzamer dan traditionele verlichting, omdat het minder energie kost. En de levensduur van LED verlichting is ook vele malen langer dan dat van traditionele verlichting. Een extra pluspunt is dat het hierdoor ook nog eens beter is voor het milieu. Win-win!

Wij installeren uw LED verlichting

Wij kunnen LED verlichting installeren in alle denkbare vormen en kleuren. Of u nu de kantinetafel wil verlichten met de bedrijfskleuren of de traptreden extra wil laten opvallen, Van Haaster Elektra kan de installatie van uw LED verlichting volledig ontzorgen. Onze erkende elektriciens zijn gespecialiseerd in de installatie van LED verlichting en staan graag voor u klaar.

​Wilt u meer informatie over onze werkwijze en hoe wij voor u aan de slag zullen gaan? Neem gerust contact met ons op. Liever gelijk een op maat gemaakte offerte? Vraag dan geheel vrijblijvend hieronder uw offerte aan.